Pernuţă cu iarba mâţei

Pernuţă cu iarba mâţei

Faimoasă pentru proprietăţile sale chimice şi efectele pe care le are asupra felinelor, iarba mâţei este unul dintre elemente de un real ajutor pentru posesorii de pisici. Substanţa care se găseşte în compoziţia plantei de cătuşnică se numeşte nepetaloctonă, iar rolul major pe care îl joacă în comportamentul ludic al pisicilor i-a determinat pe producătorii de accesorii pentru pisici să înglobeze în produsele lor iarba mâţei.

Astfel, atunci când doreşti să achiziţionezi un accesoriu pentru pisica ta, ideal ar fi să optezi pentru o pernuţă care să conţină această plantă sau extracte din aceasta. Vei avea un obiect pe care pisica o să-l adore încă de la început, iar nivelul ei de joacă o să crească instant de fiecare dată când intră în contact cu perna pentru pisici. Datorită acţiunii cu efect garantat asupra a peste 80% dintre pisici, această pernă o să contribuie atât la fericire animaluţului de companie, cât şi la liniştea ta şi la păstrarea în bune condiţii a pieselor de mobilier din locuinţă.

Spre deosebire de pisici, pernă cu iarba mâţei nu are efecte asupra oamenilor, cu toate ca în momentul în care o să observi buna dizpozitie a pisicii tale, nu o să rămâi impasibil şi o să intri în joc. În plus, pisicile se vor bucura pe lângă sporirea capacităţii de joacă şi de un loc în care să se odihnească, în timp ce stăpânii lor vor putea să se bucure de o felină jucăuşă şi plină de viaţă.